Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Arkajalka Workshop

Arkajalka Workshop

Arkajalka Workshop on tarkoitettu pelokkaille ja aroille koirille ja heidän omistajilleen

Oletko joskus toivonut, että pärjäisit arjessa paremmin arkajalkasi kanssa? Tai ennen kaikkea, että arkajalkasi pärjäisi arjessa paremmin ja pelottomammin? Sinua jännittää, koiraa jännittää, arki on haastavaa?

Arkajalka Workshopissa pyritään yhdessä löytämään syitä arkuudelle, mikä kaikki koiraa oikeasti pelottaa ja oppimaan työkaluja, joilla arjesta saadaan sujuvampaa. 

Opit tulkitsemaan ja huomioimaan koiran elekieltä entistä paremmin, opit ihmisen elekielen käyttöä ja koiran huomioimista, stressinhallintaa, ennakoimista ja taitoja, kuinka pelottavasta kohteesta tehdään mielekkäämpi. Lisäksi koirille opetetaan käytöksiä, jotka kehittävät koiran itseluottamusta, ja joihin ne voivat tukeutua hankalissa tilanteissa. Koirat voivat myös turvallisesti tutustua uusiin (kurssi)kavereihin, mikäli niin haluavat. Koulutuksessa edetään aina koirien ehdolla.  

Mikäli et ole aivan varma sopiiko workshop teille, ota yhteyttä niin mietimme tilannettanne yhdessä! 

Osallistujat ja hinta

Workshoppiin otetaan mukaan vain 4 koirakkoa (+ 4 kuunteluoppilasta luennolle), sillä workshop pyrkii vuorovaikutuksellisuuteen, vertaistuen ollessa yksi tavoitteista. Osallistujat kertovat omasta arjestaan ja haasteistaan, ja saavat tukea sekä kouluttajalta että toisiltaan.

Arkajalka Workshopin hinta on 130 EUR (20 EUR luento-osallistujalta).

Luento-osallistuja voi osallistua tulevaisuudessa järjestettävään Arkajalka Workshoppiin, jolloin luentohinta vähennetään workshopin hinnasta. 

Arkajalka workshoppilaisilla on mahdollisuus osallistua kuukausittaiseen jälleennäkemiseen ja harjoitteluun ohjaajan opastuksessa. 

Aikataulu

Workshop alkaa luennolla sunnuntaina 26.11. klo 12.00 - 15.00 ja jatkuu viidellä tunnin pituisella käytännön kerralla (3, 10,  ja 17.12. jatkuen tammikuussa 7. ja 14.1.)

Luennolle ja ensimmäiselle kerralle ei oteta omia koiria mukaan. 

Käytännön kerroilla työskentelemme pääasiassa koira kerrallaan, joten on hyvä, jos koira osaa odottaa vuoroaan autossa tai esim. kevythäkissä. Jos tämä ei ole mahdollista, kerro siitä ja voimme tehdä erikoisjärjestelyitä. Tämä workshop pyrkii siihen, että koira kuin koira voi osallistua - me muutamme olosuhteita, tarpeen tullen jopa kurssipaikkaa. Koiran ehdoilla!

Paikka

Luento järjestetään Pohjois-Hämeen kennelpiirin tiloissa osoitteessa Tampereentie 484, Lempäälä. 

Käytännön kerrat toteutetaan ulkona, rauhallisessa ympäristössä. Käytännön kerrat sopeutetaan kunkin koiran tarpeet huomioon ottaen. 

Ilmoittaudu mukaan täällä! Muista ilmoittautuessasi kertoa koirastasi ja haasteistanne mahdollisimman tarkkaan!